Puhuja
Puhuja

kuka

Mato Valtosen todella vaiherikas elämä sekä monipuoliset kokemukset antavat poikkeuksellisen kaikupohjan herätellä kuulijaansa ajattelemaan ja asettelemaan tavoitteensa niin minä- kuin me-hengessä rohkeammin ja korkeammalle, kuitenkaan haihattelematta.

Tutustu Mato Valtosen puhevideoihin. Huikeita tarinoita ja ”mitä tästä opimme” -osiot.

mitä

1500+ puhujatilaisuutta__
2008 Vuoden Puhuja__
2012 Vuosikymmenen Puhuja

häh

Seremoniamestarina ja juontajana Mato on mies paikallaan. Yritysten tilaisuuksissa koko päivän juontojen lisäksi taittuu tarvittaessa myös moderaattorina toimiminen tai paneelikeskustelujen vetäminen.

Kysy myös Mato Valtosen ja Tom Pöystin yhteisshow’ta TOMATO:

Nämä kaksi taiteilijaa, palkittua puhujaa ja vaikuttavaa esiintyjää muodostavat yhdessä jopa tragikoomisen duon, jotka näkemyksiään törmäyttämällä ovat valmiita kaivamaan kuulijoidensa vahvuudet näkyville.

Tom ja Mato lähestyvät teemoja positiivisen kyseenalaistamisen sekä ikimuistoisten tarinoiden kautta. Tämän parin asiaa pursuavaa kerronta on mieleenpainuva elämys ja kokemus.

Tomaton tatami sparraa valmentautumiseen, syöttöön ja iskuun. Oletko menossa Olympialaisiin vai piirikunnallisiin katsomon puolelle? Osaatko nauraa itsellesi? …Ihan oikeasti? Esiintymisen lujat ammattilaiset mättävät oppejaan siihen kuinka haastaa itseään aina pidemmälle, ymmärtäen myös uteliaisuuden ja asenteen merkityksen.

Nämä kaksi palkittua puhujaa ovat kumpikin Suomen kaikkien aikojen kysytyimpien puhujien tilastoissa kirkkaasti mitalisijoilla. Kun he yhdistävät voimansa niin jälki on mykistävää.

Mato Valtosen puhujasuositukset (aakkosjärjestyksessä):
Pata Degerman, Harri Gustafsberg, Tom Pöysti, Sami Sallinen